(0546) – 58 82 22

Projectontwikkeling

Zoekt u een slimmere, duurzame manier van werken? Of wilt u herontwikkeling van uw bestaande gebouw? Van Merksteijn Real Estate verandert uw wens in werkelijkheid: van kleinschalig bedrijfspand tot complete herinrichting van oude bedrijfsgrond.

Zorgeloos en vertrouwd (laten) ontwikkelen 
Samen met u bedenken wij de nieuwe vorm, functionaliteit en voorwaarden voor het te ontwikkelen terrein. Daarna hebt u er geen omkijken meer naar; wij treden op als ervaren regisseur en nemen u de totale uitvoer uit handen, van ontwerp en aantrekken van bouwers tot vergunningen en het bewaken van de financiën. Voor u betekent dat een zorgeloos project met de zekerheid dat alles goed, betrouwbaar en volgens afspraak gebeurt.

Minder energie, lagere kosten, duurzame wereld
Bij het ontwikkelen van een gebouw of stuk grond is ons uitgangspunt: CO2-neutraal. Dat sluit aan bij de wens van de overheid om een lage energieprestatiecoëfficiënt (EPC) op panden te krijgen, zie ook www.energieprestatie.nl. Gebouwen zorgen namelijk voor 34 procent van de totale CO2-uitstoot. Dat kan anders én voordeliger. Van Merksteijn Real Estate zorgt ervoor. Laat u inspireren of bel voor een vrijblijvende kennismaking.

Projectontwikkeling met Van Merksteijn Real Estate: hier begint een duurzame wereld.